Welkom bij Kidsvibes!

Hallo, ik ben Madelon een gepassioneerde moeder van twee kids! Mijn reis begon met dromen over een eigen bedrijf toen ik nog een klein meisje was, maar wist nooit precies waarin. Toen ik in 2021 moeder werd van Luna en in dat zelfde jaar weer in blijde verwachting was van mijn tweede kindje Jack, vond ik mijn ware passie: het creëren van veilige en gepersonaliseerde must-haves voor baby’s die ook nog is schattig zijn! En zo zag Kidsvibes het levenslicht voor de eerste keer.

Bij Kidsvibes staat veiligheid voorop! Als moeder begrijp ik maar al te goed hoe belangrijk het is om producten te hebben waarop je kunt vertrouwen. Zelf heb ik ervaren hoe het is om producten te gebruiken die later niet zo veilig bleken te zijn voor mijn kleintjes. Mijn missie is om andere dit te besparen! Daarom voldoen al onze producten aan de strenge Europese veiligheidsnormen NEN 12586, CE markering & EN71. Zo kan jij met een gerust hart iets leuks shoppen én gebruiken voor je kleintje!

Naast veiligheid vind ik duurzaamheid erg belangrijk.
Als gepassioneerde moeder hecht ik veel waarde aan dat alle kindjes kunnen opgroeien in een fijne, veilige en groene omgeving! Daarom is Kidsvibes een samenwerking aangegaan met Tree Nation. Bij elke bestelling die jij bij ons plaatst, planten wij bomen in ons Kidsvibes Forest om ons steentje bij te dragen aan een betere en groenere wereld. Je kan de impact van ons Kidsvibes forest hier volgen!

Wanneer je bij ons winkelt, kies je niet alleen voor een veilig en schattig product, maar draag je ook bij aan een betere wereld voor onze kleintjes. Stap voor stap, boom voor boom, werken we samen aan een positieve verandering. Help jij mij mee aan een betere wereld voor onze kleintjes?

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om Kidsvibes beter te leren kennen! Ik hoop dat je net zo enthousiast bent over onze missie en producten als wij. Wij wensen jou heel veel plezier met shoppen!

Liefs,

Madelon