Retourneren

Mocht een product ondanks onze goede zorg niet aan je verwachtingen voldoen, dan kan deze geretourneerd worden. Je hebt het recht om binnen 14 werkdagen na ontvangst van de producten de koop op afstand te ontbinden. Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:

⤷ Gepersonaliseerde producten kunnen niet geretourneerd worden.

⤷ De producten dienen met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakkingen worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn, gebruikt en/of gewassen zijn, je zelf hebt getracht een gebrek te herstellen of je de gebruiksaanwijzing niet hebt opgevolgd, zullen wij een waardevermindering op berekenen. Indien een product helemaal niet meer verkocht kan worden, zal de waardevermindering 100% betreffen.

⤷ Indien je een product wilt retourneren dien je dit vooraf aan te geven via info@kidsvibes.nl. De te retourneren producten dienen binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling aan ons retour gestuurd te worden en door ons te zijn ontvangen. Artikelen die niet of niet binnen de gestelde termijn door ons ontvangen zijn, worden niet geaccepteerd. Het retouradres is Marokkostraat 45, 2408JB te Alphen aan den rijn.

⤷ Voeg het ordernummer toe aan de binnenkant van het pakket. Op deze manier kunnen wij jouw retour z.s.m. verwerken.

⤷ Biedt de zending zo snel mogelijk aan bij een postkantoor of servicepunt van PostNL. Bij de afgifte ontvang je een verzendbewijs met daarop een barcode. Bewaar dit verzendbewijs totdat je retournering door ons is verwerkt.

⤷ De ontvangst van je retour wordt door ons per e-mail bevestigd. Het bedrag van de retournering wordt gecrediteerd. De uitbetaling vindt plaats op hetzelfde rekeningnummer waarop de betaling door jou is gedaan. Let er op dat de verzendkosten voor je eigen rekening zijn, deze worden in mindering gebracht.

Bedenktijd & Herroepingsrecht

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €4,15 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@kidsvibes.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Op producten die gepersonaliseerd of op maat gemaakt zijn, is het  herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Herroepingsrecht formulier